Bruschetta
Zapieczony chleb rzemieślniczy wypiekany na miejscu, szynka Prosciutto Crudo, zielone i czerwone pesto, mozzarella włoska, , orzechy , pomidory
Antipasto per due
Wybór serów z Włoch jak i Polski, klasyczne włoskie wędliny, focaccia, miód, suszone owoce oraz pomidory, domowa konfitura, oliwki
Antipasto vegetariano
Selekcja domowych oraz włoskich przekąsek podana z dipami oraz foccacią
Tartar classico
Starannie posiekana polędwica wołowa, pikle, żółtko, marynowane opieńki, majonez borowikowy, Grana Padano, masło ziołowe, czips z ziemniaka truflowego, domowa focaccia
Carpaccio di Breasola
Plastry dojrzewającej wołowiny podane z rukolą, Grana Padano, kaparami, domowym grissini
Gamberi al burro e vino bianco
Krewetki smażone na maśle z białym winem, czosnkiem, chilli, podawane z chrupiącą bagietką